Isıcam Modelleri

isicam modelleri

Cam üretimi kolay olmayan bir yapı maddesi olduğu için eski dönemlerde kullanılmamış, zaman içinde cam işleme sanatının gelişmesi ve mekanların ışık alması amacına uygun olan bir malzeme olduğu için yapılarda kullanılmaya başlanmıştır. Üretimin sadece süs amacında çıkıp gündelik ihtiyaçları karışlayabilecek düzeylere gelmesi yapılarda camların kullanılmasını getirmiştir. Başlangıçlarda standart bir kalınlıkla yada saydamlıkla üretilemeyen camlar yeni gelişmeler ve silisyumun doğru şekillerde işlenmeye başlamasıyla hanelerimiz pencerelerinde ayrılmaz şekilde yerlerini almışlardır.

Isıcam Nedir?

Yapılarda tek başına kullanıldığı için yeterli olmayan camların eksikliklerinden esinlenilerek ve ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap verebilmek amacıyla ısıcam modelleri ortaya çıkmaya başlamıştır. Mekanların şık almasına engel olmadan bir kaç kez kullanılacak malzemelerin avantaj yaratacağı düşünülmüş ve uygulamaya alınmış ve oldukça başarılı sonuçlar alınmıştır.

Neden Isı Cam Modelleri?

Isıcam Modelleri yapılarda birçok ihtiyacın aynı anda giderilmesini sağlayabilen ve doğa dostu olan bir malzemededir. Çünkü doğada kirletici atık olarak bulunmazlar. Ayrıca çok kolay şekilde geri dönüşümün sağlanası ve malzemenin tekrar kullanılması mümkündür. Bu döngüde de üretimin defalarca kez hatta sonsuz döngüde tekrarlanması mümkündür.

Gerçekten Isıcam Kullandığımı Nasıl Anlarım?

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan üretim için yetkilendirilmiş ve sürekli denetlenen üreticiler ürünleri ürettiklerinde Isıcam markasını işlemekle yükümlüdürler. Alacağınız ürünlerin Isıcam olduğunu anlayabilmenin birden çok yöntemi vardır. Örneğin ısıcam modelleri Sinerji serisinden bir ürün satın aldığınızda bakmanız gereken ilk nokta ürünün zerinde yer alan etiketi olmalıdır. Burada ürünün sınıfı ve garantinin süresi gibi detaylar yer alır. Bakacağınız ikinci alan birleştirilmiş camların ortasında yer alan alüminyum çıtanın üzerinde üretici firma ismi yazmasıdır. Yine aynı çıtada S ve K serisi ürünlerin kendilerine ait hologramları yer alır. Başka bir yöntemde S ve K serileri için camların karşılarında bir çakmağın alevini izlemek olacaktır. Bu iki seride de ürünler özel bir kaplama teknolojisi ile üretildikleri için çakmak alevinin en az 4 yansımasını görürsünüz ve bunlardan bir tanesi diğer yansımalara oralara renk olarak kırmızıya çalan renkte olmalıdır.

Published by Ortaklar Cam

Şen Ortaklar Cam, cam sektöründeki 10 yılı aşkın tecrübesi, bilgi ve birikimi ile her sektörden hitap ettiği müşterilerine kaliteli, hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet vermektedir.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started